Fysik

Forståelse af tegn i en kemisk formel

02. december 2008 af studiehjælp20 (Slettet)

 Først:

FeCl3 (aq) + PO4---(aq) = FePO4 (s) + 3 Cl-(aq)

Hvad står henholdsvis (aq) og (s) for i denne kemiske reaktionsligning?

Håber i kan hjælpe. 

Og en sidste ting: Hvad er mikrobiel respiration


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2008 af Biochem (Slettet)

aqua og solid, deres betydning for reaktionen fremgår af navnet selv...


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2008 af mathon

aqua = vandig opløsning = opløst i vand

solid = fast stof


Skriv et svar til: Forståelse af tegn i en kemisk formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.