Fysik
Tryk
23. oktober 2004 af
llm (Slettet)
I en opgave er lavet et eksperiment med volumen V og trykket p for noget luft ved temp. 22 grader.
Der er en linæer sammenhæng mellem 1/p og V.
Nogle værdier: V = 100; 90; 80...
p = 51,8;57,3;64,4...
Opgaven lyder, at man skal bestemme V0 vha. den lineære sammenhæng. Hvordan gør man det?
Jeg har tegnet en (V,1/p)-graf og får en ret linje og har også ligningen for grafen.
Der er en linæer sammenhæng mellem 1/p og V.
Nogle værdier: V = 100; 90; 80...
p = 51,8;57,3;64,4...
Opgaven lyder, at man skal bestemme V0 vha. den lineære sammenhæng. Hvordan gør man det?
Jeg har tegnet en (V,1/p)-graf og får en ret linje og har også ligningen for grafen.
Skriv et svar til: Tryk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
