Fysik

Stor opgave.

23. oktober 2004 af SleeZe (Slettet)
Vi skal her til Jul igang med at arbejde med en stor selvvalgt fysik opgave, der omhandler de emner vi har haft i år. Jeg er selv meget interasseret i fysik, og vil da gerne forberede mig på denne opgave.. men her kommer mit problem:

Hvilken opgave er oplagt at lave? Jeg syntes det kan være svært at finde på en opgave der omhandler emnerne: bevægelse eller lys. Derfor ville det være rart med nogle ideer fra jer andre, om hvad i ville lave i mit sted :) tark

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2004 af zIOn (Slettet)

Definér en mere præcis overskrift!
Jeg troede du mente SSO i gymnasiet..
Du kunne f.eks. beskæftige dig med noget kernefysik eller Newtons love (ved ikke hvad i har på HTX).

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2004 af KemiKasper (Slettet)

- Nu ved jeg ikke hvor meget mekanik i har haft men man kunne lave en simulering af planetbaner og eftervise Keplers love.

- Eller lave et forsøg med et roterende kar med vand og teoretisk udlede hvilken matematisk funktion formen kan beskrives ved :)

Svar #3
24. oktober 2004 af SleeZe (Slettet)

Så vil jeg da gerne undskylde omkring overskriften, selv om jeg da på tidspunktet jeg skrev indlægget ikke kunne se hvad der var i vejen med "Stor opgave." Vi har indtil videre arbejdet med med fysik og til det har vi arbejdet omkring: Retliniet bevægelse, Galilleis love, Newtons love, Tyngdekraft, Gnidningskraft, Bevægelse på skråplan, Snorekræfter, Kraftmoment og ligevægt, Arbejde og energi, Bevægelse i et plan (Det skrå kast osv.)

Skriv et svar til: Stor opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.