Matematik

HJÆLP! HURTIGT! Bestem k med rod=-2

04. december 2008 af skaerhj (Slettet)

Jeg har fået et spørgsmål i matematik som lyder: Bestem kk, så -2 er rod i polynomiet p(x)=x^3+kx^2-3x+6...... hjælp søges :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2008 af Isomorphician

Indsæt -2 på x's plads, sæt lig 0 og reducer.


Svar #2
04. december 2008 af skaerhj (Slettet)

ok... tak... men hva så med k?


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. december 2008 af sigmund (Slettet)

Når du sætter -2 ind på x's plads, og sætter lig 0, får du en ligning, hvor k er den ubekendte. Løs denne ligning. 


Skriv et svar til: HJÆLP! HURTIGT! Bestem k med rod=-2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.