Matematik

opgave i mat det er vigtigt!! please

04. december 2008 af Usser (Slettet)

en person sætter 7000 kr hver måned til en rente på 3,3 pr år

hhvor stor er beløbet på 12 år?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2008 af juventuz (Slettet)

7000*(1+r)12

7000*1.03312=...


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2008 af CasperWL (Slettet)

Uddybet :Hvis rentefoden er r og startskapitelen er Ko , er kapitelen K efter første termin K = Ko * (1+r)

:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2008 af juventuz (Slettet)

#2 K=Ko*(1+r)n mente du ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2008 af juventuz (Slettet)

Altså den formel, der skal bruges, hvis der er flere terminer. Ellers er det jo bare opløftet i 1, hvilket er det, du skrev. #0 Skal have den mere generelt (altså med flere terminer).


Svar #5
04. december 2008 af Usser (Slettet)

ok mange tak for det.. det har været en stor hjælp!!

mvh

usser


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. december 2008 af CasperWL (Slettet)

Lige præcis - undskyld min forglemmelse. :)


Skriv et svar til: opgave i mat det er vigtigt!! please

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.