Fysik

har jeg regnet rigtigt??

08. december 2008 af lalalayba (Slettet)

Der er ikke lufttomt i rummet mellem stjernerne. Der findes eksempelvis "skyer" med hydrogenatomer (H). Typisk er tætheden af sådan et sky 10(i ottende) m(i tredje) ved en temperatur på 50 Kelvin.Hvad er trykker i en sådan hydrogensky.?

jeg har regnet den ud sådan her:

P*V=R*T*n

også isoleret P

P=(R*T*N)/V

P=8,31Pa*m8i tredje)/ Mol*K  *  50 K  *  10(i ottende) M(i tredje) / 10(i ottende) m(i tredje)

P= 4,5(i tiende) Pa*m(i tredje) / Mol

ER DEN RIGTIG BEREGNET??

tak på forhånd


Svar #1
08. december 2008 af lalalayba (Slettet)

det vil virkeligt være en stor hjælp


Skriv et svar til: har jeg regnet rigtigt??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.