Matematik

gennemsnit

09. december 2008 af signeth (Slettet)

Hej.

Jeg har en opgave, som jeg ikke helt ved om jeg har lavet rigtigt.

Julie løber 5 dage om ugen.

beregn, hvor langt Julie løb i gennemsnit pr. løbedag i de fire uger.

uge 40 = 48

uge 41 = 43

uge 42 = 54

uge 43 = 43

de fire uger = 180 / 7 dage / 4 = 6,42 km/pr. dag?

signe


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2008 af klogeåge13 (Slettet)

Hvis det der står ud for ugerne er hvor mange km, hun løber i den pågældende uge, så bliver svaret:

Hun løber ialt 20 gange i løbet af de fire uger(4*5). hun har i alt løbet 188 km. divider det med 20, og så får du hvor meget hun i gennemsnit har løbet pr. gang


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2008 af Isomorphician

Husk på hun "kun" løber 5 dage om ugen.


Svar #3
09. december 2008 af signeth (Slettet)

#1 hvor får du 188 km fra


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2008 af dnadan (Slettet)

(48km+43km+54km+43km)/(20 dage)=....


Svar #5
09. december 2008 af signeth (Slettet)

ja tak .. mig der skrev forkert. men har fundet ud af det


Skriv et svar til: gennemsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.