Matematik

fuldstændig løsning

14. december 2008 af Jolly@ (Slettet)

Hej alle...

Kan andenordens differentialligningen x''+(c/m)*x'+(g/l)*x=0

skrives på formen x=A*e-kt * sin(ω*t)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

Hvis der er dobbeltrod i den karakteristiske ligning får vi den fuldstændige løsning som x=(c1+c2x)e^(λx)), ellers er løsningen som nævnt her nogle gange de sidste par dage.


Svar #2
14. december 2008 af Jolly@ (Slettet)

Er mit så forkert...?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

det vil jeg ikke sige, du skal selv kontrollere det ved at gøre prøve, så husker du det bedst


Skriv et svar til: fuldstændig løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.