Matematik

løsning?

14. december 2008 af joergenjoergensen (Slettet)

hvordan chekker jeg om u(θ)=A*cos(θ) + (M*G)/L2 er en løsning til (d2u)/(dθ2)+u=(M*G)/L2


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Differentier u(theta) to gange og indsæt den i ligningen til højre i dit indlæg og se, at det går op.


Svar #2
14. december 2008 af joergenjoergensen (Slettet)

når jeg differentierer to gange får jeg -A*cos(θ)

synes ikke lige det passer til (d2u)/(dθ2)+u=(M*G)/L2

gør jeg det forkert når jeg differentierer?


Svar #3
15. december 2008 af joergenjoergensen (Slettet)

ups.. min fejl det passer jo perfekt..


Skriv et svar til: løsning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.