Matematik

potens af komplekse tal

21. december 2008 af PeterRasmussen94 (Slettet)

 En opgave lyder:

beregn i1 , i2 , ....,i8

jeg har fået et problem. jeg er i tvivl om om i3=-i eller i3=i

nogen der kan hjælpe?

begrund gerne


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2008 af Dynin (Slettet)

i3=i*i2=i*(-1)=-i


Svar #2
21. december 2008 af PeterRasmussen94 (Slettet)

 tak


Skriv et svar til: potens af komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.