Matematik

kasse

24. december 2008 af thewayiam (Slettet)

hej har et mat-problem jeg ikke kan finde ud af

der er en kasse der skal have rumfanget 500cm^3

brede i cm er x

længde ålt i cm x+3

1. og jeg skal bestemme kassens højde der skal udtrykkes ved hjælp af x,

2. og overfladen som også er udtrykt ved x

mit svar er x*(x+3)*x=500?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

højden*længden*bredden=500cm3<=>h*(x+3)*x=500cm3<=>h(x)=500cm3/(x2+3*x). Det er sådan, som jeg opfatter opgaven. 


Skriv et svar til: kasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.