Matematik

Bestem f1

02. januar 2009 af CJN (Slettet)

Jeg har fået en opgave med en graf for funktionen f.

Opgaven består i at bestemme f1(4) ved hjælp af figuren.. Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. januar 2009 af ibibib (Slettet)

f -1(4) ?

y=4, bestem x.


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. januar 2009 af janett90 (Slettet)

Hvad? du skal da bare finde f1 når x=4 (ikke y=4)  altså : bestem y.


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. januar 2009 af Sherwood (Slettet)

#2 f -1(x) er den inverse funktion.


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Hmm, man bruger af og til betegnelsen f1 for den første afledede


Skriv et svar til: Bestem f1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.