Matematik

Mangler et x i funktionen

02. januar 2009 af Pnol (Slettet)

funktionen er 2 x + cos (x)

opgaven er løs ligningen f (x) = 4

Men jeg mangler da et x i f(x) = 4. Jeg kan ikke rigtig se hvordan man  skal løse den..


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. januar 2009 af ibibib (Slettet)

2x+cos(x)=4. Du skal sikkert benytte en grafregner eller IT


Skriv et svar til: Mangler et x i funktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.