Matematik

en uforståelig opgave som jeg ik kan løse

02. januar 2009 af Martin_boy (Slettet)

en der vil hjælpe der ude har fået en uløselig opgave en der vil løse den

tak på forhånd

En funktion f er bestemt ved
f(x)=1/4x^3-x^2-x+4
Det skæringspunkt mellem grafen for f og førsteaksen, der har den mindste førstekoordinat, kaldes A.
 

A)Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet A.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. januar 2009 af mathon

                                         f(x) = (1/4)(x+2)(x-2)(x-4)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2009 af mathon

f(x) = y = 0 = (1/4)(x+2)(x-2)(x-4)
med

                                                                A = (-2,0)
 


Skriv et svar til: en uforståelig opgave som jeg ik kan løse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.