Matematik
Eksponentielt voksende funktion
23. april 2003 af
SP anonym (Slettet)
Grafen for en eksponentielt voksende funktion f går
gennem punkterne (4,2) og 12,35)
Forskrift for f: (er beregnet)
f(x) = 3,2 * 33/3 ^x
Løs uligheden f(x)
Hvordan løser man denne ulighed ?
Mvh Ditte
gennem punkterne (4,2) og 12,35)
Forskrift for f: (er beregnet)
f(x) = 3,2 * 33/3 ^x
Løs uligheden f(x)
Hvordan løser man denne ulighed ?
Mvh Ditte
Svar #2
23. april 2003 af Lurch (Slettet)
Løs først f(x)=12, og indsæt så værdier i f(x), som ligegr på hver sin side af løsningen. Så kan du finde ud af hvornår din f(x)<12
Skriv et svar til: Eksponentielt voksende funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
