Matematik

Hjælp - 1.opg, meget kort!

05. januar 2009 af ayyildiz-dk (Slettet)

Heey,, har lige brug for lidt hjælp :)) jeg kan ikke finde ud af at bestemme x, ka i lige hjælpe :))

Om en linæere funktion oplyses at  y = x + 15

a) Bestem y når x = 15  
-  a) y = 7 + 15 <=> y = 22


b) bestem x når y = 50 ??????


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2009 af c_aastrup

Det ser en smule mærkeligt ud

y = x + 15

a) Bestem y når x  = 15:

Sætter x = 15 ind i 

y = x + 15 

y = 15 + 15 = 30

b) Bestem x når y = 50:

Sætter y = 50 ind i 

y = x + 15 

50 = x + 15

x = 35


Svar #2
05. januar 2009 af ayyildiz-dk (Slettet)

sorry x = 7 :) kom til at skrive det forkert ind


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2009 af c_aastrup

Godt ::)

Så er du ikke helt tosset :)


Skriv et svar til: Hjælp - 1.opg, meget kort!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.