Matematik
lates og rotere et tegn
31. oktober 2004 af
Kruse8 (Slettet)
Kan man i lates rotere et enkelt tegn???
Det er fordi jeg ikke kan finde et tegn vi bruger til Y uafhængig med X tegnet er to lodrette streger med en vandret for neden.
Kan kun fínde tegnet hvór det er to streger vandret og en lodret
Det er fordi jeg ikke kan finde et tegn vi bruger til Y uafhængig med X tegnet er to lodrette streger med en vandret for neden.
Kan kun fínde tegnet hvór det er to streger vandret og en lodret
Svar #1
31. oktober 2004 af 404error (Slettet)
Der mangler ganske rigtigt et tegn for stokastisk uafhængighed i gængse font-pakker. Jeg bruger pt nedenstående kodestump til at klare det. Put det i din preamble og kald tegnet ved at skrive \\id
\\catcode`\\@=11
\\def\\id{\\mathchoice
{\\setbox0\\hbox{$\\displaystyle\\m@th\\perp$}\\mathrel
{\\hbox to1.25\\wd0{\\copy0\\hss\\box0}}}%
{\\setbox0\\hbox{$\\textstyle\\m@th\\perp$}\\mathrel
{\\hbox to1.25\\wd0{\\copy0\\hss\\box0}}}%
{\\setbox0\\hbox{$\\scriptstyle\\m@th\\perp$}\\mathrel
{\\hbox to1.25\\wd0{\\copy0\\hss\\box0}}}%
{\\setbox0\\hbox{$\\scriptscriptstyle\\m@th\\perp$}\\mathrel
{\\hbox to1.25\\wd0{\\copy0\\hss\\box0}}}}
\\catcode`\\@=12
\\catcode`\\@=11
\\def\\id{\\mathchoice
{\\setbox0\\hbox{$\\displaystyle\\m@th\\perp$}\\mathrel
{\\hbox to1.25\\wd0{\\copy0\\hss\\box0}}}%
{\\setbox0\\hbox{$\\textstyle\\m@th\\perp$}\\mathrel
{\\hbox to1.25\\wd0{\\copy0\\hss\\box0}}}%
{\\setbox0\\hbox{$\\scriptstyle\\m@th\\perp$}\\mathrel
{\\hbox to1.25\\wd0{\\copy0\\hss\\box0}}}%
{\\setbox0\\hbox{$\\scriptscriptstyle\\m@th\\perp$}\\mathrel
{\\hbox to1.25\\wd0{\\copy0\\hss\\box0}}}}
\\catcode`\\@=12
Svar #2
31. oktober 2004 af Kruse8 (Slettet)
Tak for hjælpen helt kanon, har du andre tegn eller ting til matematik, jeg kunne få bruge for på et tidspunkt, må du gerne sende dem til mig!!!
Skriv et svar til: lates og rotere et tegn
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
