Matematik

Bestem løsningsmængden

09. januar 2009 af sissasine (Slettet)

 Hej derinde.. 

Jeg er lidt i tvivl, jeg skal bestemme løsningsmængden til følgende: 

x ≤-1 ∧ x < 4 

Er dette korrekt ? 

x ≤ -1 = L= ] -∞ ; -1 ] 

x < 4 = L = ] -∞ ; 4 [

Altså er Løsningsmængden: L= ] -∞ ; -1 ]

Er det rigtigt?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2009 af Duffy

Jeps


Skriv et svar til: Bestem løsningsmængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.