Matematik

løsningsmængden til sammensatte udsagn

10. januar 2009 af sissasine (Slettet)

vi skal angive løsningsmængden:

x ≤ -1 Λ x < 4

x ≤ - 1 L= ] - ∞, -1 ]

x < 4   L= ]  - ∞ ; 4 [

og hvad gør jeg så ?? er løsnings mængden så ]  -∞ ; - 1 ]


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Ja. Hvis x=2 er det ene kriterium ikke opfyldt.


Skriv et svar til: løsningsmængden til sammensatte udsagn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.