Matematik

bestem p'(15) ??

14. januar 2009 af marlene1 (Slettet)

hej sidder lige fast i en opgave? håber der er nogen der kan hjælpe

i stratosfæren kan trykket (målt i mb) for højden mellem 11 km og 25 km beskrives ved en funktion givet ved regneforskriften
p(h)=226e^-0,157(h-11)

hvor h angiver højden målt i km

a)bestem tallet p'(15), og forklar, hvad dette tal angiver.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2009 af dnadan (Slettet)

1. Bestem p'(h)

2. Beregn p'(15)


Svar #2
14. januar 2009 af marlene1 (Slettet)

jamen hvordan gør jeg dette?

p(h)=226e^-0,157(h-11)

p'(h) = 226e^-0,157(h-11)

hvordan beregner jeg p '(15)


Svar #3
14. januar 2009 af marlene1 (Slettet)

okaay, jeg har fået det til 18,04217 kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. januar 2009 af dnadan (Slettet)

Du har jo ikke differentieret p(h)!

Benyt reglen for en sammensatfunktion.


Svar #5
14. januar 2009 af marlene1 (Slettet)

Hvordan gør jeg dette?


Svar #6
14. januar 2009 af marlene1 (Slettet)

p'(h) = -199.542*^0,854704)

kan dette så ikke passe?


Svar #7
14. januar 2009 af marlene1 (Slettet)

nej undskyld:

p'(h) = -199.542*(0,854704)^x


Skriv et svar til: bestem p'(15) ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.