Matematik

Meget kort.

17. januar 2009 af Biochem (Slettet)

For funktionen f fælder for alle x at f(x+7)/f(x)=0,83

Hvilken type vækst er der tale om?

Hvordan kan jeg se det? Hvad skal jeg??


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2009 af Dynin (Slettet)

Du ved at ex+k / ex = ek (konstant) ... så væksten er ...............................


Svar #2
17. januar 2009 af Biochem (Slettet)

eksponentiel, self.. Takker! :-)


Svar #3
17. januar 2009 af Biochem (Slettet)

Hov vent lige..

Hvordan kan jeg ud fra f(x+7)/f(x)=0,83 se at der gælder at ex+k / ex = ek (konstant)????


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. januar 2009 af Dynin (Slettet)

Nej det er omvendt ... udfra din viden om ekponentialfunktioner ved du at ex+k / ex er konstant og genkender dette i ligningen i #0


Skriv et svar til: Meget kort.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.