Matematik

Opgave vedr. differentialregning

20. januar 2009 af JoeyMaage (Slettet)

Hej! Er der evt. én, der kan sige mig, hvis man gør, når man skal angive f'(x) for funktionen f(x)=3*√x -1
Jeg er godt klar over, at f '(x) for √x, er lig med 1/2*√x, men min tvivl er, hvor jeg skal gøre af 3-tallet? ganges den på i nævneren ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2009 af NejTilSvampe

 f(x)= 3*x^0.5 -1

f ' (x)= 3/2*x^0.5


Svar #2
20. januar 2009 af JoeyMaage (Slettet)

Tak !


Skriv et svar til: Opgave vedr. differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.