Fysik

kinetisk energi

21. januar 2009 af sdelight (Slettet)

Jeg har forsøgt at udregne en opgave, som jeg gerne vil have feedback på, da jeg ikke aner om den er rigtig eller forkert. Så håber der er nogen, der vil give et svar.

Opgaven lyder:

Hvad er den kinestiske energi af en cykelist med masse 95 kg (inkl cykel), når der cykles med en fart på 5 m/s henholdsvis 25 km/h?

Mit foreslag til løsningen er:

E(kin) = 1/2*m*V^2 = 1/2*95kg*(5m/s)^2 = 1187,5 J

Er dette den rigtige løsning til opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2009 af mathon

ja :-)
 


Svar #2
21. januar 2009 af sdelight (Slettet)

Ej hvor fedt:-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2009 af mathon

25 km/h = (25/3,6) m/s


Skriv et svar til: kinetisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.