Matematik

Passer Dette Udsagn?? Cylinders OverfladeAreal

21. januar 2009 af loopin313 (Slettet)

Har lavet dette omkring Cylinderens Overfladeareal

Cylinderens overfladeareal er summen af den krumme overflade og cylinderens to låg. Arealet af den krumme overflade er lig med arealet af et rektangel, hvis sider er grundfladens omkreds og cylinderens højde.

Opskriv en formel for overfladearealet vha isolering af h i denne formel.

Oa = 2 * π * r * h + π * r^2

h+2*π*r^2 = Oa/(2r*π)

H isoleret:

h = (Oa-2*π*r^2)(/2r*π)

h=(Oa-r)/(2r*π)

Passer dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2009 af mathon

Ototal = 2*π* r*h + 2*π*r2

(Ototal - 2*π*r2) = 2*π* r*h

(Ototal - 2*π*r2)/(2*π*r) = h

                                                          h = Ototal/(2πr) - r


Svar #2
21. januar 2009 af loopin313 (Slettet)

#1 - I Den første Ototal = 2*π* r*h + 2*π*r2


Forstår ikke helt hvor 2-tallet kommer fra


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2009 af mathon

låg + bund á π*r2


Svar #4
21. januar 2009 af loopin313 (Slettet)

#1 - Okay, Men hvad med

(Ototal - 2*π*r2)/(2*π*r) = h

h = Ototal/(2πr) - r
 

Hvor bliver -2 or r2 af???


Skriv et svar til: Passer Dette Udsagn?? Cylinders OverfladeAreal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.