Kemi

Differentialligning, c

23. januar 2009 af Glisa (Slettet)

Hej :)

Er der nogle, der har nogle forslag til, hvordan man opstiller en differentialligning til bestemmelse af koncentrationen? 

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2009 af mathon

v = -d[A]/dt = k*[A]0             0. ordens rekation

v = -d[A]/dt = k*[A]1             1. ordens rekation

v = -d[A]/dt = k*[A]2             2. ordens rekation


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2009 af mathon

bogstavombytning:
rekation  →  reaktion


Skriv et svar til: Differentialligning, c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.