Matematik

argumentet for et komplekst tal?

25. januar 2009 af larslarsen05 (Slettet)

Hej

Skal finde lzl og argz for nogle komplekse tal. lzl er let nok at finde men hvordan finder man argz?


f.eks. har jeg en opgave som lyder:

z=1+i

lzl = √2

men hvad er argz?

tak
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2009 af mathon

z = a +ib

arg = tan-1(Im/Re) = tan-1(b/a)


Skriv et svar til: argumentet for et komplekst tal?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.