Matematik

Kugle

26. januar 2009 af saif89_dk (Slettet)

En kugle er givet ved :  x2+ 4x + y2 +6x -23 = 0

Bestem kuglens centrum og radius..

hvordan bestemme man centrum og radius af en kugle...??


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2009 af mathon

x2+ 4x + y2 +6x - 23 = 0  er ligning for en cirkel


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2009 af mathon

kuglens ligning:

(x-a)2 + (y-b)2 + (z-c)2 = r2

Centrum(a,b,c) radius r


Svar #3
26. januar 2009 af saif89_dk (Slettet)

dvs.

(x-a)2 + (y-b)2 + (z-c)2 = r2   = x2+ 4x + y2 +6x -23 = 0

eller hvad. hjælp,,..,,,,,,,,


Svar #4
26. januar 2009 af saif89_dk (Slettet)

Opgaven er jo, fra mat bogen..


Skriv et svar til: Kugle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.