Matematik

hjælp d r Matematik??

26. januar 2009 af atm-girl (Slettet)

har problemer med at isolerer

6,3/sin(25,5) =10,2/sin(c)

hvordan kommer det så til at stå????

hilsen

ATM


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2009 af NejTilSvampe

  gætter på det er c du vil isolere:

c = arcsin( 10,2 / (6,3/sin(25,5) ) = 44,19 grader.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2009 af mathon

sin(C) = 10,2*sin(25,5°)/6,3


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du får 6,3/(sin(25,5)) = 10,2/(sin(C)) <=> 6,3*sin(C) = 10,2*sin(25,5) <=> sin(C) = (10,2*sin(25,5))/6,3


Skriv et svar til: hjælp d r Matematik??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.