Matematik

Isoler g :/

26. januar 2009 af 4SL1 (Slettet)

Isoler g

T=2π · √(L/G)

Nogen er kan hjælpe, kan ikke finde ud af det der med isoler :S


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Jeg kalder 2*pi=k

T=k*sqrt(L/g)
<=>
T/k=sqrt(L/g)
<=>
(T/k)2=L/g
<=>
1/g=T2/(k2L)
<=>
g=k2L/T2


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. januar 2009 af ibibib (Slettet)

T/2Π = √(L/G)

(T/2∏)2 = L/G

G·(T/2∏)2 = L

G = L(2Π/T)2


Svar #3
26. januar 2009 af 4SL1 (Slettet)

supeer tusind tak :b


Skriv et svar til: Isoler g :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.