Matematik

Isoler g :/

26. januar 2009 af 4SL1 (Slettet)

T=2π• √(L/G)
 

nogen der kan hjælpe, er ikke særlig god til at isolere :s


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2009 af ibibib (Slettet)

Suk


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2009 af mathon

2π• √(L/g) = T              divider med 2π

√(L/g) = (T/(2π))            kvadrer

L/g = (T/(2π))2               reciprok

g/L = ((T/(2π))-1)2          eller

g/L = ((2π)/T)2               multiplicer med L

g = ((2π)/T)2*L

                                                         g = (4π2/T2)*L           


Skriv et svar til: Isoler g :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.