Matematik

berengn arealet af en trekant.

28. januar 2009 af lundkatrinelund (Slettet)

hvordan berengner man arealet af en trekant?

tak, jeg er godt nok dum , så hvis i gider og hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2009 af Isomorphician

A = ½*grundlinje*højde


Svar #2
28. januar 2009 af lundkatrinelund (Slettet)

mange tak.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2009 af SimoneE (Slettet)

 Det må vel så være: 1/2*h*g  (h=højde, g=grundlinje)
 (:


Svar #4
28. januar 2009 af lundkatrinelund (Slettet)

hvordan trykker man 1/2 ind på en lomme regner.?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2009 af Isomorphician

1/2 = 0,5


Svar #6
28. januar 2009 af lundkatrinelund (Slettet)

taak jeg er rat dum


Skriv et svar til: berengn arealet af en trekant.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.