Matematik

simpel division, eller

29. januar 2009 af camilladreuer (Slettet)

Hej alle sammen .

Sidder og hjælper min lillesøster med et meget nem og simpel divisionsstykke , men man må ikke bruge lommeregner:

725/12=

Håber I kan hjælpe for det er lidt pinligt at jeg ikke kan få det til at gå op.

På forhånd tak :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. januar 2009 af Isomorphician

Det giver ikke noget pænt resultat hvis det er dét du leder efter.


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. januar 2009 af Dynin (Slettet)

6*12=72 så 60*12=720, og da 725-720=5 er 725/12=60 5/12


Skriv et svar til: simpel division, eller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.