Matematik

x gange med sig selv gir 121

29. januar 2009 af CillexX (Slettet)

Jeg kan simpelhent ikke finde frem til det? Regne stykke: x gange med sigselv gir 121?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2009 af Isomorphician

±11


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2009 af Alloo (Slettet)

sqrt(121)=11

x=11


Svar #3
29. januar 2009 af CillexX (Slettet)

tak  (:


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2009 af Danielras (Slettet)

#1 er det korrekte.

x2 = 121

x = ±sqrt(121) = ±11


Skriv et svar til: x gange med sig selv gir 121

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.