Tysk

Tyske sætninger

01. februar 2009 af Vpigen (Slettet)

Her er noget tysk jeg har lidt svært ved, håber I kan hjælpe mig - det er nemlig til i morgen! Her er opgaven, som den lyder:

Dan sætninger som vist i eksemplet. Indset den rigtige præopsition.

Eksempel: Katja - Bus - in die Schule - fahren = Katja färht mit dem Bus nach Schule

Opgaven:

1. Er - Stube - gerade - kommen = ??

2. Nächstes Jahr - Familie - die Schweiz - fahren = ??

3. Wir - Onkel - wohnen = ??

4. Rotkäppchen - Grossmutter - gehen

5. Ich - nichts - Lehrer - hören

På forhånd tak! Håber virkelig I kan hjælpe mig..


Skriv et svar til: Tyske sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.