Matematik

Find vinklen..

04. februar 2009 af asif (Slettet)

Jeg har en trekant hvor jeg får oplyst at, a=10, b=15 og c=21..


Jeg skal finde vinkel A.

Jeg er i tvivl om jeg kan bruge tangens, da jeg ikke ved om der er tale om en retvinklet trekant.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2009 af Danielras (Slettet)

Cosinurelationen


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. februar 2009 af mathi4293 (Slettet)

brug cosinus :)


Skriv et svar til: Find vinklen..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.