Matematik

Integraler - Hjælp til matematik aflevering!

05. februar 2009 af Korotayev (Slettet)

Matematik aflevering om integraler.

Hjælp søges!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Den første integrerer du bare og bruger reglerne for integration af h.h.v. xn og ex. Det giver xn+1/(n+1) samt ex. Funktionen er sin egen afledede. Den anden opgave finder du 0-punkterne (y=0) og integrerer derimellem som vist på figuren = området M. Den tredje opgave starter du med at sætte f(x)=g(x), for at finde integrationsintervallet og finder derefter ∫(f(x)-g(x)dx.


Skriv et svar til: Integraler - Hjælp til matematik aflevering!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.