Matematik

Bevis for sætning

05. februar 2009 af Jbninc (Slettet)

 Hej SP.

Jeg skal til bevise sætningen:

(f+g)'(X0)=f'(x0)+g'(x0)

er der nogle der kender en der har skrevet det  bevis op, med en god forklaring?

Så vidt jeg har forstået skal man bruge tretrinsreglen.

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

(f+g)'(x) = Lim ((f+g)(x+h) - (f+g)(x))/h = Lim ( f(x+h) + g(x+h)) -f(x) + g(x))/h = Lim

((f(x+h)-f(x))/h + ((g(x+h) - g(x))/h = f'(x) +g'(x), h→0, så grænseværdien af summen er det samme som summen af grænseværdierne. Nu kan du selv lave (f-g)'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2009 af richterklanen (Slettet)

Se vedh fil.

Vedhæftet fil:Ibninc, sumregel.doc

Svar #3
05. februar 2009 af Jbninc (Slettet)

Tusinde tak, det var lige det jeg manglede.


Skriv et svar til: Bevis for sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.