Fysik

betydning af konstanter i eksponentiel funktion

08. februar 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

hey derude,

Jeg ved ikk om min fortolkning af konstanternes betydning er rigtig, men her er mit bud:

har formlen :

A*e^-Cx+B

A = en eller anden faktor....

C = vender grafen op eller ned af, er c positiv eller negativ ?...

B = ..ingen anelse ...

håber der er en der kan hjælpe mig..

på forhånd taaak ..
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2009 af peter lind

Jeg går ud fra at du mener e-cx. I sådan en skrivemåde vil man normalt mene at c>0. Formodentlig vil der også være en begrænsning på x. x>0. I så fald vil A angive hvor meget funktionen falder hvis x ->oo, c fortæller noget om hvor hurtigt den falder og B hvad funktionen vil ende med at blive.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2009 af mathon

da med A,C € R+
A*e-Cx → 0 for x → ∞


Skriv et svar til: betydning af konstanter i eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.