Matematik

Trigonometriske funktioner, differential og integralregning

08. februar 2009 af Ali-g-1989 (Slettet)

Hej folkens!

jeg har svært ved at lave dette opave, håber i kan hjælpe mig.

opgave 1001.

En funktion f er givet ved f(x) = 5 * cos(x) + 41. Bestem uden brug af differentialregnin og uden brug af hjælpemidler størsteværdien og mindsteværdien for f.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du ved at -1≤cos(x)≤1


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2009 af mathon

fmax = 5 *1 + 41 = 46

fmin = 5 *(-1) + 41 = 36


Svar #3
08. februar 2009 af Ali-g-1989 (Slettet)

Tak. for hjælpen, folkens...


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. oktober 2010 af yase92 (Slettet)

sidder og har problemer med samme opgave.. nogen der kan fortælle mig hvordan og hvor ledes man gør? hvilke formler man bruger osv.


Skriv et svar til: Trigonometriske funktioner, differential og integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.