Matematik

Ord og symboler

09. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Hej, er der nogen der kender et link, hvor man kan slå forskellige matematiske symboler op samt ord? F.eks. vil jeg godt helt præcis vide hvad et lemma er. Det er bare nemmere med et link fremfor at spørge her hver gang der kommer et nyt symbol/ord jeg ikke kender.

Hilsen Daniel


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Fra nettet "“Et ‘lemma er et underliggende argument, som begrunder hovedargumentets præmisser”


Brugbart svar (2)

Svar #2
11. februar 2009 af Dynin (Slettet)

Lemma = hjælpesætning

Propostion=mindre sætning ... bruges lidt sporadisk alt afhængigt af forfatteren ... mange propositioner er faktisk sætninger men hey ... det er op til forfatteren

Sætning=et resultat

Hovedsætning=et "stort" resultat

Korrollar="mindre" sætning der følger af en proposition/sætning/hovedsætning .... korrollarer skal dog, ligesom lemmaer, læses i den kontekst/rækkefølge de befinder sig i!


Skriv et svar til: Ord og symboler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.