Debat

Hvad er jeres holdning til disse udsagn?

12. februar 2009 af Orakel1999 (Slettet)

1. Bilerne skal ud af byen.
2. Den fri abort skal afskaffes.
3. Alle over 15 år skal have stemmeret.
4. Der bør indføres dødsstraf i Danmark.
5. Homoseksuelle skal have lov til at adoptere.
6. Den kriminelle lavalder bør sættes ned til 12 år.
7. Skoleelever skal have løn for at gå i skole.
8. Eksamen bør afskaffes.
9. Kongehuset skal afskaffes.
10. Unge under 18 år må ikke købe eller inddrage spiritus.
11. Man skal selv betale for at komme på hospitalet.
12. Børn skal passes hjemme, til de skal i skole.
13. Børn og unge under 16 år må ikke have et arbejde.


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2009 af dnadan (Slettet)

1. umuligt

2. Vrøvl

3. 18 er fint

4. vrøvl

5. ok

6. Det er fint som det er

7. Vrøvl

8. Vrøvl

9. ok

10. Vrøvl

11. Vrøvl

12. Vrøvl

13. Vrøvl


Brugbart svar (2)

Svar #2
13. februar 2009 af Roman Garcia (Slettet)

#0
Er det ikke dig, der normalt kommer med nogle mere eller mindre sammenhængende indlæg omkring samfundet og så sletter du din bruger efter et stykke tid??

Det er set flere gange, og jeg synes at kunne genkende den politiske holdning.


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. februar 2009 af Jekoa (Slettet)

1. Bilerne skal ud af byen = nej
2. Den fri abort skal afskaffes = nej
3. Alle over 15 år skal have stemmeret = alle der er 18 eller derover skal (ligesom idag)
4. Der bør indføres dødsstraf i Danmark = under ingen omstændigheder
5. Homoseksuelle skal have lov til at adoptere = hmm tja
6. Den kriminelle lavalder bør sættes ned til 12 år = ja
7. Skoleelever skal have løn for at gå i skole = mage til sludder
8. Eksamen bør afskaffes = nej (men det ville da være dejligt)
9. Kongehuset skal afskaffes = nej
10. Unge under 18 år må ikke købe eller inddrage spiritus = unge under 15 burde ikke kunne købe og indtage alkohol
11. Man skal selv betale for at komme på hospitalet = nej
12. Børn skal passes hjemme, til de skal i skole = nej da
13. Børn og unge under 16 år må ikke have et arbejde = mage til sludder


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. februar 2009 af danielruhmann (Slettet)

#3

10. "Burde ikke kunne indtage alkohol?" Det bliver vist svært at lave om på:)


Brugbart svar (1)

Svar #5
26. marts 2009 af NATOsupporterfromNorway (Slettet)

1. Umulig og urealistisk.
2. Ingen bestemt holdning. Man skal ha retten til det hvis grunnen er god nok, men til gjengeld skal de ikke utnytte dette på en negativ måte (f.eks. bevisst unngå prevensjon for deretter å bruke abort istedet).
3. Nei. 18 er riktig alder.
4. Afhenger av situasjonen. Under normale omstendigheter bør maksimal straff være livstid (og da mener jeg livstid, og ikke 21 år). I krigstid, ved landsforrædere, alvorlige krigsforbrytere og virkelig alvorlige saker burde man vurdere dødsstraff som en muliget (notér mulighet) (i situationer som Vidkun Quisling, Herman Göring & Co., Slobodan Miloševic, Saddam Hussein, Khalid Sheikh Mohammed, bin Laden, Ayman al-Zawahiri, Mullah Krekar, Omar al-Bashir & Co. samt Josef Fritzl). Problemet er at en del av disse (både religiøse såvel som poltiske) vil utnytte en dødstraff til deres egen propaganda (martyrdøden) eller for å slippe lett fra saken. Her skal man istedet gi dem livstid i isolat.
5. Deres liv, deres valg. Barnet selv burde da settes i fokus, og ikke det at homser skal utnytte dette som et privilegium.
6. Støttes.
7. Idiotisk.
8. Idiotisk.
9. Nei. Ihvertfall i Norge så har kongehuset både en historisk, kulturell, nasjonal og folkelig betydning, samt at kongehusets medlemmer er respektable og folkelige. Noe av dette gjelder for Danmark også. En republikk ville desuten IKKE være billigere i drift enn et monarki.
10. Man kan nok ikke unngå det, men det er på en måte skremmende at folk godt under 16 år (13-14-årsalderen) kan kjøpe dette. Priser og salgssteder kan beholdes, men aldersgrensen burde settes opp (18 hadde vært passende).
11. Nei. Men offentlige hospitaler skal gi tilbud om å bli behandlet på private sykehus istedet for å la pasientene ligge på korridorene og i venteværelsene hvis de offentlige hospitalene ikke har nok kapasitet selv.
12. Familiene selv skal bestemme dette - de skal ikke tvinges i barnehage hvis de ikke vil det selv.
13. Hvis de frivilligt vil arbeide så skal de have retten til dette.


Brugbart svar (1)

Svar #6
26. marts 2009 af Brisen (Slettet)

 1. Nej og umuligt. MEN DE SKAL HOLDE SIG FRA GÅGADEN OG HOLDE OP MED AT PARKERE PÅ FORTOVET
2. Nej den skal ikke... Har sku da set en 13 årig tøs, med barn. og en 13-årig skal ikke have børn
3. Nej. men 16 årige måske. Selvom vi godt ved at hovedparten nok vil stemme på SF.
4. På nogle punkter måske. såsom Peter Lundin, måtte godt få en tur i stolen.
5. Ja. Det har ikke nogen afgørende konsekvens for barnets identitetsdannelse.
6. Ja den burde. Børn skal lærer at der sku er konsekvens for det lort de laver. Og de skal ikke have lov at slippe afsted med det bare fordi de er under 15.
7. Negativt. Skoleelever aner ikke hvor nemt de har det og de bruger alligevel deres penge på druk og tøj. Skoleelever har desuden mere tid til at arbejde.
8. Folkeskoleeksamen burde egentlig, da den ingen relevans har for elevernes fremtid. Men standpunktskarakterene skal beholdes.
9. Nej. Kongehuset repræsentere Danmark. Og en præsident er for dyr.
10. Korrekt. men vi gør det alligevel. og good luck med at få det ændret.
11. Nej. og hvis politikerne prøver at ændre det så bliver de ekstremt upopulære, da Danmark's befolkning er meget glade for det velfærdssamfund vi lever i.
12. Nej. Forældrene har brug for at arbejde og børnene har brug for at være omkring andre børn.
13.  Jo hvis de frivilligt vil arbejde. desuden hjælper det kun på samfundet at have ungarbejdere.


Brugbart svar (1)

Svar #7
17. december 2010 af mangagirl (Slettet)

1. Bilerne skal ud af byen. Nej


2. Den fri abort skal afskaffes. Nej, hvad så, hvis man bliver voldtaget


3. Alle over 15 år skal have stemmeret. NEJ


4. Der bør indføres dødsstraf i Danmark. MÅSKE


5. Homoseksuelle skal have lov til at adoptere. NEJ OG JA ER I TVIVL


6. Den kriminelle lavalder bør sættes ned til 12 år. NEJ


7. Skoleelever skal have løn for at gå i skole. VRØVL MAND HVAD SKAL DE BRUG PENGE TIL SLIK HAHA


8. Eksamen bør afskaffes. NEJ


9. Kongehuset skal afskaffes.NEJ


10. Unge under 18 år må ikke købe eller inddrage spiritus. ENIG


11. Man skal selv betale for at komme på hospitalet. NEJ VI GIDER IKKE VÆRE LIGESOM USA


12. Børn skal passes hjemme, til de skal i skole. DU ER TYDELIGVIS EN MAND, SELF, NEJ


13. Børn og unge under 16 år må ikke have et arbejde.UENIG


Skriv et svar til: Hvad er jeres holdning til disse udsagn?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.