Matematik

Løsning af ligning

13. februar 2009 af retnaj (Slettet)

Jeg er gået komplet i stå med at løse denne ligning (2x - 6) (x2 + 4) = 0
Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. februar 2009 af Daniel TA (Slettet)

Benyt dig af nulreglen. Det inde i paranteserne skal give 0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. februar 2009 af mathon

(2x - 6) (x2 + 4) = 0    x € R

2(x - 3)(x2 + 4) = 0

2(x2 + 4) ≥ 8  for alle x

tilbage er
muligheden
(x - 3) = 0


Skriv et svar til: Løsning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.