Matematik

?? Angiv koordinaterne til en RETNINGSVEKTOR og en NORMALVEKTOR ??

16. februar 2009 af Saraoa (Slettet)

 Hey guys....!

Dette er virkelig et desperat forsøg på at få hjælp, da jeg sidder med en matematikafleveringsopgave om vektorer og ingen anelse har. 

Min opgave lyder således: Angiv koordinaterne til en retningsvektor og en normaltvektor for linjerne m1, m2 og m3: 

m1: y = 2x - 3

m2: y - 4 = 2/3 (to tredjedele) (x - 1)

m3: 2x + 5y - 7 = 0

på forhånd tak !! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du noget bud selv? =)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2009 af mathon

repeter din teori om rette linjer:

m1: har blandt andet retningsvektor [1,2] og normalvektor [-2,1], som er tværvektor til retningsvektoren


Skriv et svar til: ?? Angiv koordinaterne til en RETNINGSVEKTOR og en NORMALVEKTOR ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.