Matematik

HJÆLP - kan ik finde ud af opgave i MAT. TAK

18. februar 2009 af student2162010 (Slettet)

I det følgende betragtes en model for en bestemt type af bevoksninger af ensartede planter.
I modellen betegner w (målt i g) vægten af tørstoffet i den del af en plante, der er over
jorden, d betegner antallet af planter pr. m2 i den bevoksning, som planten tilhører, og h
(målt i cm) betegner højden af planten. I modellen gælder


w=9670d=1,49 og h= 970d=0,443 .
a) Bestem w, når d = 4 .
b) Benyt modellen til at bestemme vægten af tørstoffet i en plante, der er 100 cm høj.

Det er til imorgen.

Mvh. Jg


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Der mangler oplysninger.


Skriv et svar til: HJÆLP - kan ik finde ud af opgave i MAT. TAK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.