Matematik

HASTER 2små opgaver

19. februar 2009 af Googles (Slettet)

hej er der nogen som kan fortælle mig hvad er tværvektoren for:          a=(2,3) b=(-5, 4)  c=(1,-2) 

  tværvektor (er en lille hat oven på dem)   a+b      og for   a-c


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2009 af lallenalle (Slettet)

tværvektor til den første er (-3,2 ) genneralt gælder tvær vektor til (a,b) er (-b,a) prøv selv at fortsætte.


Skriv et svar til: HASTER 2små opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.