Debat

1 + 1 = 3?

21. februar 2009 af Moouse (Slettet)

Hej. Jeg har hørt rundt i krogene at 1 + 1 kan give 3?!, men er det muligt. Ren nysgerrighed :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. februar 2009 af Danielras (Slettet)

Haha nej det kan det ikke. Du tænker nok på at der findes en falsk bevis for det, som elever tit bliver sat til at finde fejlen i.


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Ja der tænkes nok på det falske bevis, hvor man deler med 0, men afhængig af, hvad det står for, så kan du godt få 1+1 til at blive 3. Det har jeg selv gjort. For en snes år siden satte jeg 1 million kroner i banken til en god rente, året efter gjorde jeg det samme, og i dag kan jeg hæve 3 millioner, så hokus pokus 1+1=3


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. februar 2009 af Sherwood (Slettet)

#2 Blærerøv! :D


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Ja Sherwood, men hvad skal jeg gøre, det er alle de penge jeg får fra EU (hektarstøtte, ammekotilskud, tilskud braklægning osv), jeg aner ikke, havd jeg skal bruge dem til. Jeg glemte det for øvrigt også sidste år 211 000), hvis det kan være dig nogen trøst. Nå hva faan.. det gå nok...


Svar #5
22. februar 2009 af Moouse (Slettet)

3Mil .. holy .. haha fedt nok, men tak for et meget logisk svar! :)


Brugbart svar (1)

Svar #6
22. februar 2009 af Sherwood (Slettet)

#4 Du har det hårdt.

Penge er ikke noget værd, hvis man blot har nok til at leve for, det er vi da heldigvis nogen, der ved. Men der er ingen grund til at klage over dem, de kan altid bruges om ikke andet så til at glæde andre.


Brugbart svar (2)

Svar #7
22. februar 2009 af Cengizbond (Slettet)

hvis du satser på at "1+1" er en mand og en dame, jo, så efter ca. 9måneder giver det = 3.


Brugbart svar (1)

Svar #8
22. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

#4 Det er præcis mine ord igen, se under indlægget, "projekt" her:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=643602


Skriv et svar til: 1 + 1 = 3?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.