Matematik

isolere r?? hmm, HJÆLP!

21. februar 2009 af Yaldaa (Slettet)

hej jeg håber du kan hjælpe mig!

jeg skal nemlig isoler r af formlen (1/r1)+(1/r2)=(1/r)

jeg har brugt lommeregner og det gav r = ((1/r1)·(1/r2)) / ((1/r1)+(1/r2))

det forstod jeg ikke helt hvorfor det gav det, så ville gerne lige vide hvorfor?

håber du kan hjælpe:) hehe


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

nej ikke når du siger De til mig, så gider jeg ikke, det siger jeg jo ikke til dig


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2009 af richterklanen (Slettet)

1/r1 + 1/r2 = (r1 + r2)/(r1*r2) = 1/r; så er r = 


Skriv et svar til: isolere r?? hmm, HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.