Matematik

Vektor regning.. opgave til i morgen!

22. februar 2009 af Lektiehjææælp (Slettet)

Jeg har en lille vektor opgave:

Jeg kender en vektors længde |a| = 5 og en |b| = 2 og ved at a prik b er = 7,5.

Bergn tallet: Vektor a*(vektor a + b).

Ved ikke hvad jeg skal gøre, hjælp?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Benyt, at skalarproduktet kan skrives som:

a*(a+b) = a*a + a*b = |a|^2 + a*b


Svar #2
22. februar 2009 af Lektiehjææælp (Slettet)

okay, så jeg får 32.5. Tak  :)


Skriv et svar til: Vektor regning.. opgave til i morgen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.