Matematik

Rumgeometri

25. februar 2009 af Thea15 (Slettet)

Hej

Jeg sidder lige med en opgave, som jeg ikke kan få løst. Håber der er nogen der kan give en hjælpende hånd :)

Opgaven lyder:

En klods er bestemt ved punkterne O, A, B, C, D, E, F og G. Koordinatsættet til hvert af punkterne er:

O=(0,0,0)

A=(10,0,0)

B=(10,10,0)

C=(0,10,0)

D=(0,10,7)

E=(0,0,9)

F=(10,0,6)

G=(10,10,4)

Det oplyses, at punkterne D, E, F og G ligger i en plan α.
Bestem en parameterfremstilling for linjen gennem A og D, og bestem en ligning for planen α.

 


Skriv et svar til: Rumgeometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.