Matematik

Noget med formler.

01. marts 2009 af PernilleJohnsen (Slettet)

Jeg sidder med en matematik opg og er gået sådan lidt meget i stå.

Jeg har lige regnet ud at det gyldne tårns gennemsnits hastighed på vej op er 18,72 km/t.

Min opgave lyder  nu sådan her: Efter kort tid bliver vognen sendt ned, ifølge en matematisk model forfaldede kan sammenhængen mellem faldelægnden (x) og farten (v) beskrives med formlen:

V=0,0036 x(i tredje) - 0,35x(i anden) + 8,5x

X= faldelængde i meter og V= fart i kilometer i timen.


Svar #1
01. marts 2009 af PernilleJohnsen (Slettet)

Ups, glemte helt at skrive spørgsmålet.

- Jeg skal nu beregne farten når vognen er 5 meter fra toppen. Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2009 af ibibib (Slettet)

Indsæt x=5


Svar #3
01. marts 2009 af PernilleJohnsen (Slettet)

Tak :D

kan du hjælpe med mere matematik ?:D


Skriv et svar til: Noget med formler.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.